Har du brug for et køb nu, betal senere service?

Undgå at bruge en køb-nu-betal senere-tjeneste, fordi det kan påvirke din kredit score negativt. Du kan stadig beskytte din kredit score ved at foretage rettidige betalinger og bruge køb nu / betal senere mulighed ansvarligt. Du kan blive sendt til inkassobureauer eller opkrævet gebyrer for forsinkede betalinger, hvis du går glip af en betaling. Du bør ikke gå glip af en betaling, da dette kan have en negativ indvirkning på din kredit score.

Som et alternativ til kreditkort henvender flere forbrugere sig til “køb på afbetaling med www.digitalafbetaling.dk” -tjenester. Bekræft og Klarna er tre af de mest kendte tjenester, der giver dig mulighed for at købe nu og betale senere. En undersøgelse viste, at 60% af forbrugerne har brugt køb nu, betal senere tjenester. Næsten halvdelen af disse forbrugere har brugt en køb-nu, betal senere-tjeneste inden for de sidste seks måneder. Du kan spare penge ved at bruge et køb nu, betal for sent service. Dette giver dig mulighed for at få det produkt, du har brug for nu uden at skulle betale renter.

Omstændighederne afgør, om du skal bruge en betalingstjeneste eller ej. Du bør først kontrollere din kredit score for at afgøre, om du er berettiget til et kort. Mange kreditkort tilbyder belønningsprogrammer og cash back til rettidige betalinger. Kreditkort kan hjælpe dig med at opbygge din kredit og gøre det lettere at få finansiering i fremtiden. Hvis din kredit score ikke er god, kan en køb nu-betal senere service være en mulighed.

Selvom køb nu, betal det senere tjenester kan være et levedygtigt alternativ til kreditkortgæld, de kan være skadelige for dem, der har mest brug for det. YouGovs Forbes Advisor-undersøgelse viste, at 67% af respondenterne ikke var interesserede i at købe en køb-nu, betal-senere-tjeneste eller kun meget sandsynligt at gøre det. Afterpay gennemførte en yderligere undersøgelse og fandt ud af, at forbrugerne er mere interesserede i salgssteder lån til medicinske regninger og tandpleje. Mere end halvdelen af amerikanerne står over for økonomiske vanskeligheder.

Køb nu, betal senere service er en win-win situation for både detailhandlere og forbrugere. Et køb nu, betal sent service er bedre end kreditkort eller lønningsdagslån, der har høje renter. Disse tjenester er fri for angst og vil gøre det nemt for forbrugerne at handle. Køb nu, betal senere mulighed er en bekvem måde at styre din økonomi på. Disse ulemper er angivet nedenfor. Profferne opvejer dem dog.

Forbrugerne bør være opmærksomme på de høje omkostninger ved at købe en tjeneste, der giver dem mulighed for at betale senere, selvom det kan virke praktisk. Mange mennesker har betalt mere for varer, de ikke har råd til. Et køb nu, betal senere mulighed er en fantastisk måde at bestille små varer online. Du kan spare penge ved ikke at betale renter og gebyrer på kreditkort. Det er muligt at få en lavere rente, når du foretager købet.