Online transskription Services

Online transskription er web-baseret omskrivning service hvor styresystemet er uafhængig og er cross browser kompatibel. Deres tjenester er tilgængelige via en webbrowser, der ikke begrænses af tidszoner eller kontortid. Mission er at tilbyde hver enkelt klient høje kvalitet og professionelle transskription services, kombineret med de mest konkurrencedygtige priser tidsplaner i branchen.

Det er nemt at bruge. Alt arbejde udføres på en central placering ved hjælp af forretning serveren. Multi-facetteret værktøjer er bygget til at give hver klient med et dedikeret, privat og sikkert område hvor en klient kan kontrollere, se eller blive underrettet via e-mail på hver fase af hans Transskription projektet.

Online transskription giver høj kvalitet og service passer til hver klient. Deres fagligt kvalificerede team har specialiseret sig i mange områder således at alt arbejde bliver leveret med stor omhu og gengivet så præcist, hurtigt og pålideligt da dikteres af klienter.

Online omskrivning service dækker næsten alle områder som:

o juridiske, retsdokument

o alle rapporter – medicinsk, generelle, business

o Interviews, konferencer, møder

o Workshop, fokusgrupper etc.

Fordele ved at bruge online transskription services er

 Spar penge: digitalisering reducerer omkostninger og tid ved at fjerne Porto, kurer, hardware vedligeholdelse og andre udgifter.

 100% bærbar: være overalt i verden eller i hvilken som helst tidszone, du kan uploade, downloade og få adgang til alle digital diktering.

 Alt omkostningseffektive: din timesats er brugt på 100% produktivitet, ikke for timerne, en medarbejder bruger på et kontor.

 Altid tilgængelige: du kan få adgang til erfarne transcriptionists hurtigt og nemt uden for kontortid.

 Nej HR omkostninger: der er ingen grund til at reklamere for arbejdspladser, eller interview kandidater.

 Pålidelig og sikker: alle klienter kan kommunikere serveren til enhver tid.

Funktioner af online transskription services, der gør det muligt kunder til at dele og få adgang til deres oplysninger via internettet er,

 Klienter kan diktere deres rapporter via PC baseret diktering system. Digitale håndholdte optagere bruges også til dette formål

 24/7 tilgængelighed fra hvor som helst og nogen tid

 Rapport tracking er meget let på en online-system.

Ved hjælp af digitale udstyr, både diktering og dokumenter overføres elektronisk, at eliminere omkostningerne, hvilket sparer tid og penge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.