Computeren konsulentbistand: Overvinde klient omkostninger bekymringer

Nøglen til at overvinde klient omkostninger bekymringer er at fokusere på værdi og investeringsafkast (ROI), i stedet for udgifter. Mens hver en af computeren consulting business kundeemner og kunder vil have en anderledes måde at definere “dyrt” og “billig”, er det afgørende, at du viser, hvordan din foreslåede networking løsning er noget, men dyrt.

Lære af eksempel

For eksempel, kører en lokal forsikring agentur, med 11 medarbejdere og pc’er, en kombination af Microsoft Windows 98, Microsoft Windows NT Workstation 4.0, Microsoft Windows 2000 Professional og Microsoft Windows XP Professional desktop og bærbare pc’er. Agenturet er ved at “ansætte” tre nye uafhængige agenter (pseudo eller virtuelle medarbejdere).

Hver agent får i øjeblikket deres egen analog modem linje, modem, og ISP modem-konto, når han eller hun har været i virksomheden i mindst 90 dage. I USA betyder hver agent vil pådrage sig omkring $25/ måned for en analog linje- plus besked enheder.

Illustrere omkostninger til klienten

Så med 40 timer/uge med internetadgang paler dette omkostningen for den analoge linje op til omkring $60/ måned. Derefter tilføje omkring $20 om måneden for en urskive-oppe ISP-konto. Så for disse 14 agenter og medarbejdere bruger computeren consulting business’ udsigten op til $1.100 om måneden for analoge linjer og urskive-oppe ISP konti.

Hvis computeren consulting virksomhed udsigt bruger ingen anden funktion i din foreslåede netværksløsning udover centralt styret, delte, sikker højhastigheds internetadgang, ville kundeemnets networking investeringer betale for sig selv i løbet af nogle måneder.

Illustrere fordelene for klienten

Derudover opnår udsigten fordelene ved et centralt punkt i kontrol, administration og kontrol over internetbrug.

Så i virkeligheden, udsigten virkelig kan allerede “råd til” din computer consulting foreslået business’ networking løsning, som du har vist hvordan konsoliderede internetadgang vil føre til et afkast på investeringer i løbet af måneder.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.