Artiklen skriver: Kan det hjælpe min direkte salg Business?

Spørgsmål: Hvordan kan jeg få langsigtet reklame for min direkte salg hjemmeside uden at bruge en formue?

Underskrevet, direkte salg mor

Kære direkte salg mor,

Meget ofte mennesker i direkte salg ikke klar over, de kan drage fordel af de samme metoder til internet markedsføring som andre online virksomheder bruger. At skrive og indsende artikler er en af disse metoder til markedsføring, som er særdeles effektiv til direkte salg virksomheder.

Hvis du er fortrolig med den måde artikel marketing arbejder, dybest set, du skrive og give væk hjælpsomme, informative artikler. Hvorfor ville du arbejder så hårdt og give væk dine oplysninger? Kig i bunden af denne artikel. Der vil du se mit navn og en kort smule information om, hvad jeg gør. Jeg gjorde ikke bekoste at reklamer. Det er gratis.

Så, hvordan virker det? Du skriver en artikel om et emne, som du er interesseret i – normalt kun én der vedrører, på en anden måde til din virksomhed. Hvis du sælger makeup, er der ingen mening i at skrive om skovbrande. Så, vise din ekspertise og deler din kærlighed til hvad du gør i en kort artikel. Så vil du finde artiklen mapper vil acceptere din artikel. Du vil indsende dine artikler til mapper, herunder din forfatter bio og et link til din hjemmeside.

Website forlæggerne, blog-ejere og ezine udgivere vil søge mapperne og finde interessante artikler til at dele med deres læsere. Når de bruger en af dine artikler, vil de indeholde din forfatter bio enden med et klikbart link til din hjemmeside. Voila. Du scorede bare nogle gratis trafik.

Så længe din virksomhed tillader dig at linke til din hjemmeside, (og jeg er klar over, at nogle ikke) – du kan bruge artiklen skriver at vokse din kundeliste og dit team.

Hvis din virksomhed ikke tillader links til dit websted, kan du muligvis oprette en lead generation side at få andres oplysninger. Eller du kan sende dem til et nyhedsbrev melde sig side hvor du kan få dem på en liste, hvor du kan tale mere frit om dine produkter i dit nyhedsbrev. Bare vær sikker på at tjekke med din firmaets politikker og procedurer, før investere for megen tid og energi til at skrive artikler.

Nu får skriftligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.